JEDAN POGINUO, ČETVERO OZLIJEĐENIH

STRAŠNO Pijana vozačica oko ponoći autom uletjela na terasu kafića

Objavljeno, 15. prosinca 2019. Crna kronika
# Foto: Glas Istre / Youtube screenshot / Očevid na mjestu teške nesreće
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijana vozačica (28) vw polom uletjela je u subotu oko ponoći na prepunu terasu kafića te usmrtila jednu, a teško ozlijedila četiri osobe.

Strašna nesreća dogodila se u Labinu, izvijestila je istarska policija. Vozačica je napuhala 1,37 promiila alkohola i odmah je uhićena.

Gosti labinskog Rock caffea bili su u teškom šoku nakon nesreće, ali uspjeli su izgurati vozilo s terase kako bi ekipi hitne pomoći omogućili pristup. Poginuo je 34-godišnjak iz Labina.

U policiji su naveli kako su u nesreće ozlijeđene dvije ženske osobe stare 27 i 32 godine te dvojica muškaraca u dobi od 29 i 31 godinu. Oni su bili u dijelu terase na koji je naletjela pijana vozačica.

“Dolaskom do raskrižja s Ulicom Matije Vlačića, vozačica je zbog neprilagođene brzine kretanja udarila u desni nogostup, a potom je prešla preko obje prometne trake i popela se na nogostup s lijeve strane.

Prednjim dijelom vozila probila je metalnu konstrukciju zatvorene terase ugostiteljskog objekta i udarila u grupu posjetitelja”, navode u PU istarskoj.


Tagovi: KAFIC LABIN NESRECA TERASA

NEDAVNO OBJAVLJENO