Strašna prometna jutros: vozač bmw-a izgorio, šest osoba ozlijeđeno!

Objavljeno, 18. rujna 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba poginula, a šest ozlijeđeno u stravičnoj prometnoj nesreći rano jutros na Slavonskoj aveniji u Sesvetama.

Policija je priopćila kako se nesreća dogodila oko 2.30 sati u nedjelju, a skrivio ju je vozač bmw-a zagrebačkih oznaka koji se kretao Slavonskom avenijom u smjeru zapada.

“Na raskrižju Slavonske avenije skretao je u naselje Ivanja Reka u Ulicu Svetog Ivana dok je za taj smjer kretanja na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Tom prilikom iz smjera grada naišlo je kombi vozilo mercedes makedonskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Makedonije.

On je zadržavao svoj smjer kretanja u smjeru istoka, za vrijeme dok mu je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Uslijed naleta, oba vozila su sletjela van kolnika, potom je došlo do zapaljenja bmw-a te se požar proširio i na mercedes.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao zasad nepoznati vozač iz bmw-a, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. U kombiju bilo je šest državljana Makedonije kojima je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb i KB Dubrava.

Teško su ozlijeđeni 25-godišnji vozač te dvoje maloljetnika, a lakše 28-godišnjak, 25-godišnjak i maloljetnik. Radi obavljanja očevida od 2.51 do 5.15 sati, promet je bio zatvoren Slavonskom avenijom u smjeru istoka, na tom dijelu te se odvijao kroz naselje Ivanju Reku i okolna naselja.

Na mjesto događaja izašla je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je obavila očevid”, naveli su jutros u Policijskoj upravi zagrebačkoj.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO