Strašna nesreća u Podravini: jedna osoba poginula, druga teško ozlijeđena

Objavljeno, 26. travnja 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena u utorak poslijepodne u prevrtanju traktora na uskom goričkom putu kod Đurđevca.

Kako doznaje Podravski, teška nesreća dogodila se u Šemovcima, mjestu u općini Virje kod Đurđevca. U prevrtanju traktora preminula je žena, a muškarac je s teškim ozljedama hitno prebačen u koprivničku bolnicu.

Sudeći po fotografijama s mjesta nesreće, muškarac je na uskom poljskom putu kotačima zahvatio kosinu pa se traktor prevrnuo na bok. Nesretna žena na mjestu je stradala premda je traktor imao kabinu.

Fotografije s mjesta teške nesreće u Podravini možete pogledati OVDJE.

U srijedu se oglasila koprivnička policija:

Jučer, 26. travnja oko 18.20 sati, u mjestu Šemovci 84-godišnji vozač upravljao je za vrijeme kad mu je isteklo važenje vozačke dozvole neregistriranim i neosiguranim traktorom Zetor za koji je bio priključeni traktorski priključak (malčer) i kretao se makadamskim kolnikom u smjeru Ulice Stjepana Radića. 

Tom prilikom uslijed neprilagođene brzine kretanja i karakteristikama ceste kotačima traktora je zahvatio lijevu kosu uzvisinu kojom prilikom je došlo do prevrtanja traktora. Na mjestu događaja smrtno je stradala 78-godišnja putnica dok je vozač zadobio teške tjelesne ozljede. 

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 84-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Tagovi: POGINULA šEMOVCI TEšKA NESREćA TRAKTOR VIRJE

NEDAVNO OBJAVLJENO