CIJELA REGIJA U ŠOKU

Strašna nesreća: četvero mladih poginulo dok se vraćalo iz noćnog provoda

Objavljeno, 27. srpnja 2019. Crna kronika
# Foto: RTS screenshot (mjesto užasne nesreće)
AUTOR
Redakcijski tekst

Tri djevojke i mladić u dobi od 18 do 20 godina poginulo je jutros oko pet sati u stravičnoj prometnoj nesreći u Srbiji kod grada Šapca. Preživjela je jedino vozačica (20) koja je s teškim ozljedama prebačena u bolnicu.

Blic doznaje kako su se vraćali iz noćnog provoda. Automobil ford fiesta, prenosi Blic, isprevrtao se nekoliko puta, a od siline udara iščupao je stup javne rasvete u koji se zakucao. Kuća koja se nalazi u blizini mjesta stravične nesreće ostala je bez struje”.

U fiesti bilo je petero mladih. Poginulo je četvero osoba, među njima i sestra vozačice koja je jedina preživjela.

“Mene je brat probudio jer je on prvi čuo udar. Užas! Tela su bila na sve strane, sve je bilo rasuto. Jedna devojka je ležala na jednom mestu, druga 20 metara dalje. Dvoje je bilo u automobilu, a jedino je devojka koja je vozila bila živa, ali i ona u šoku, nije znala gde se nalazi”, ispričao je za Blic Milan Ilić, koji je među prvima priskočio unesrećenima u pomoć.

Toliko mrtvih u prometnoj nesreći posljednji je put u regiji zabilježeno u travnju ove godine oko 0.30 sati na autocesti A3, nedaleko od odmorišta Bošnjaci u smjeru Zagreba.

U osobnom vozilu marke škoda octavia slovenskih registracijskih oznaka nalazilo se pet osoba, svi državljani Srbije. U jednom trenutku vozač osobnog vozila je izgubio nadzor i sletio s ceste te udario u zaštitnu ogradu uz autocestu.

Kako je pisao Jutarnji, od siline udara i zadobivenih ozljeda smrtno su stradale četiri osobe (42-godišnji vozač te putnici u vozilu: 14-godišnjak, 43-godišnjakinja i 47-godišnjak), dok je suvozač 28-godišnjak, koji je jedini koristio sigurnosni pojas, lakše ozlijeđen.


Tagovi: MLADI POGINULI SRBIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO