DOŠLI SAMO ZBOG RUKOMETA?

Što su šef SDP-a Bernardić i prvi hrvatski gospodin Kitarović radili u Koprivnici

Objavljeno, 02. lipnja 2019. Vijesti
# Foto: Marko Horvat
AUTOR
Robert Mihaljević

Šef SDP-a Davor Bernardić i predsjedničin suprug Jakov Kitarović bili su glavne zvijezde u publici na današnjoj rukometnoj poslastici u Koprivnici u kojoj su ženske reprezentacije Hrvatske i Njemačke odigrale 24:24. Riječ je o kvalifikacijskoj utakmici za svjetsko prvenstvo, a uzvrat je u srijedu u Njemačkoj.

Bernardić se pojavio u društvu gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića i čelnika gradskog SDP-a Tomislava Golubića, a društvo im je na tribinama pravio predsjednik Gradskog vijeća Koprivnice Ivan Pal (HSS). Predsjednik SDP-a i Jakšić zatoplili su odnose i u političkim kuloarima sve se više govori o tome da bi Jakšić mogao biti ključni stranački čovjek za II. drugu izbornu jedinicu.

Tome u prilog ide i SDP-ov rezultat u Koprivnici na europarlamentarnim izborima. Tu je SDP ostvario najveću razliku u odnosu na HDZ i dobio u postotku najviše glasova od svih sjedišta županija i većih gradova.

Jakov Kitarović na tribini se nije družio s političkim uzvanicima. Zamijećeno je i kako na utakmici nije bilo nikoga iz vrha Podravke, što čudi s obzirom da je kompanija veliki rukometni sponzor i da igračice RK Podravke nastupaju za reprezentaciju.


Tagovi: DAVOR BERNARDIć JAKOV KITAROVIć RUKOMET UTAKMICA

NEDAVNO OBJAVLJENO