UNATOČ KRIZI

Stižu i božićnice: Za nagrade radnicima više od 5 milijuna kuna

Objavljeno, 20. studenoga 2020. Financijer
# Foto: PEVEX / Novi centar otvoren je u Slavonskom Brodu
AUTOR
Redakcijski tekst

Poznati trgovački lanac odlučio je nagraditi sve svoje zaposlenike koji će, unatoč krizi, dobiti božićnice i darove za djecu.

“Svi naši djelatnici su pokazali izniman angažman nakon ponovnog, potpunog otvaranja naših prodajnih centara, koji su radili ograničeno dva mjeseca tijekom ovogodišnjeg lockdowna.

Unatoč tada uzrokovanih gubitaka, trudimo se održati primanja na razini prije pandemije.

U cjelokupnom programu stimulacija, božićnica je važan dio pa smo je željeli osigurati i ove godine u visini od 1000 kuna, uz prigodne poklone za djecu zaposlenika u iznosu od 600 kuna”, poručili su iz Uprave Pevexa. 

U TVRTKI RADI 2000 LJUDI

Pevex zapošljava oko 2000 djelatnika pa ulaganje u božićnicu iznosi oko dva milijuna kuna. S uskrsnicama i regresom to čini ukupnu brojku od preko pet milijuna kuna koje je tvrtka dodatno, uz plaće, isplatila zaposlenicima ove godine.

Tvrtka dodatno nagrađuje i brojne zaposlenike zbog iznimnih rezultata. Od 2016. godine prosječna neto primanja narasla su za gotovo 50 posto i trenutno iznose u prosjeku oko 6500 kuna.

Ove godine Pevex je nastavio ulaganja otvorivši u rujnu novi prodajni centar u Vinkovcima, 26. po redu. Uz to je preselio poslovanje u Slavonskom Brodu u listopadu i Makarskoj u studenom, na atraktivnije lokacije i u suvremenije opremljene prodajne centre.

Iduće godine planira uložiti u razvoj dostavnih centara u brojnim gradovima, kako bi dodatno unaprijedio svoje poslovanje u Hrvatskoj.


Tagovi: BOžIćNICE PEVEX

NEDAVNO OBJAVLJENO