Srpanj u gradu: stižu Cetinski, Rozga, Songkillersi, Pipsi, Partibrejkersi…

Objavljeno, 08. srpnja 2024. Zabavno
# Foto: FACEBOOK / Jelena Rozga
AUTOR
Redakcijski tekst

U četvrtak u 21 sat počinje Ljeto na Zrinskom, jednomjesečna manifestacija prepuna dobre zabave u centru Koprivnice.

Otvara se prvim Ljetnim kinom pod zvijezdama u središnjem gradskom parku gdje će biti projekcija animiranog filma Miraculous – pustolovine Bubamare i Crnog Mačka.

Program Ljeta na Zrinskom, jednomjesečne manifestacije koja svake godine u Koprivnicu privuče desetke tisuća posjetitelja, predstavili su u ponedjeljak gradonačelnik Mišel Jakšić i direktorica Komunalca Nataša Tetec.

Ljetno kino pod zvijezdama u parku na Zrinskom trgu održavat će se svakog utorka i četvrtka od 21 sat, sve do sredine kolovoza, kad manifestacija završava.

Rocklive

Drugi dan Ljeta na Zrinskom, u petak u 21 sat na pozornicu na Zrinskom trgu stiže popularni pjevač Tony Cetinski. Bit če to pravi uvod u bogatu glazbenu ponudu koprivničke ljetne zabave i razonode.

U subotu od 20.30 sati održat će se pak tradiconalni međunarodni festival folklora „Iz bakine škrinje“, manifestacija koja redovito privlači publiku koja zna cijeniti tradicijsku etno glazbu.

Drugi vikend Ljeta na Zrinskom, idući tjedan, predviđen je za dva zvučna koncerta. U petak, 19. srpnja, na pozornici na Zrinskom trgu nastupit će Jelena Rozga, a u subotu, 20. srpnja, na isto mjesto stižu Songkillersi. Oba koncerta počinju u 21 sat.

Tjedan poslije, između 25. i 27. srpnja, vikend je rezerviran za Rocklive festival u prostoru koprivničkoga Kampusa. Nastupa više od 20 izvođača. U četvrtak, 25. srpnja, na Rockliveu kao glavni izvođači nastupaju Kawasaki 3P i Savršeni marginalci.

Dan poslije, u petak, stage je rezerviran za Zabranjeno pušenje i Svemirka, a u subotu headlineri su Partibrejkersi, Pips chips & videoclips te Vojko V.

Renesansni

Nakon toga, koncertni dio Ljeta na Zrinskom opet se seli na glavni koprivnički trg gdje će 5. kolovoza, na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja u 21 sat na pozornici na Zrinskom trgu nastupiti Tamburaši bez imena.

U petak, 9. kolovoza, na istome će mjestu koncert održati domaći dečki iz Koprivnice, Kokpit band koji je postao poznat po obradama stranih i domaćih rock uspješnica, posebno onih s ex-jugoslavenskih prostora.

Završetak ljeta u Koprivnici pak opet pripada Renesansnom festivalu, najboljoj turističkoj manifestaciji u državi prema izboru Hrvatske turističke zajednice. Održat će se tradicionalno na gradskim bedemima od 22. do 25. kolovoza. Glavna ovogodišnja tema festivala bit će lakrdijaštvo.

PROGRAM LJETA NA ZRINSKOM


Tagovi: JELENA ROZGA KONCERTI LJETO NA ZRINSKOM ROCKLIVE TONY CETINSKI

NEDAVNO OBJAVLJENO