U PETAK REKORDAN JACKPOT

Sretnik u Hrvatskoj lutriji podigao 540.000 kn i otkrio kako će ih potrošiti

Objavljeno, 06. veljače 2020. Zabavno
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK
AUTOR
Redakcijski tekst

Sretnik iz Hrvatske koji je u posljednjem kolu Eurojackpota pogodio peticu i zaradio 540.000 kuna otkrio je kako će potrošiti taj iznos.

Dobitnik iz Velike Gorice po svoj je novac došao u srijedu, unatoč lošem vremenu. U Hrvatskoj lutriji ispričao kako je sve to izgledalo.

“Uglavnom igram na istom prodajnom mjestu. Nemam sretne brojeve i biram ih putem Quick Picka. Ovo je prvi veći dobitak koji sam osvojio”, kaže ovaj sretnik.

“Prvi su planovi otplata kredita, a onda ću nastaviti kao da se ništa nije dogodilo. Na internetskim stranicama više sam puta provjeravao brojeve i bio u nevjerici”, rekao je on.

U Hrvatskoj lutriji pak podsjećaju kako je idućem kolu, 7. veljače. Eurojackpot dosegao svoj maksimalni iznos od 669 milijuna kuna, odnosno 90 milijuna eura.

Prema pravilima igre, u slučaju kad iznos fonda glavnog dobitka premaši 90 milijuna eura, sva sredstva koja pređu taj iznos pribrajaju se fondu drugih dobitaka.

Tako će u idućem kolu u petak svota za 5+1 dobitak iznositi čak 119 milijuna kuna. Ne bismo imali ništa protiv da sutra fulamo jedan broj i da ne osvojimo jackpot.?


Tagovi: EUROJACKPOT JACKPOT LUTRIJA ZGODITAK

NEDAVNO OBJAVLJENO