SMRT U POŽARU AUTOMOBILA

Šokirani vatrogasci: Vatra je progutala čovjeka, nismo mu mogli pomoći

Objavljeno, 12. studenoga 2020. Crna kronika
# Foto: DVD SVETI MARTIN NA MURI / Vozilo u kojem je pronađena mrtva osoba
AUTOR
Redakcijski tekst

Mrtvo tijelo nepoznate osobe u automobilu kojeg je gutala vatra prvi su primijetili vatrogasci koji su došli gasiti požar. Oni su i pozvali policiju.

Vozilo je gorjelo u srijedu u gornjem Međimurju na poljskoj cesti nedaleko od prometnice koja spaja Gornji Koncovščak i Zaveščak.

“Dojavom u 11.27 sati po četvrti put u 10 dana izašli smo s devet operativnih vatrogasaca na mjesto intervencije u Gornjem Koncovčaku.

Tamo smo zatekli automobil kojeg je vatra cijeloga progutala, a tijekom gašenja uočili smo tijelo unesrećene osobe kojoj, nažalost, nije bilo pomoći”, otkrili su vatrogasci iz DVD-a Sveti Martin na Muri.

“U unutrašnjosti automobila pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate osobe.       Na mjestu događaja obavit će se očevid kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti”, priopćili su odmah nakon dojave iz čakovečke policije.

Prizori užasa u Gornjem Međimurju / Foto: DVD Sveti Martin na Muri

Policije je u četvrtak prijepodne poslala novo priopćenje o toj tragediji.

“Jučer 11. studenoga oko 11 sati u Gornjem Koncovčaku, došlo je do požara Toyote Yaris, čakovečkih registarskih oznaka. Požar su ugasili pripadnici JVP-e Čakovec i DVD-a Sveti Martin na Muri, koji su nakon dojave pristigli na mjesto događaja.

Nakon što je požar ugašen, u unutrašnjosti izgorjelog automobila pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate osobe. Na mjestu događaja u kasnim poslijepodnevnim satima (11. studenoga) započet je očevid, koji je prekinut.

Očevid će se uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba, nastaviti tijekom današnjeg (12. studenoga) prijepodneva.  

Kriminalističko istraživanje se nastavlja”, napominju u četvrtak u Policijskoj upravi međimurskoj.


Tagovi: AUTO MEđIMURJE MRTAV POZAR VATRA

NEDAVNO OBJAVLJENO