CIJELI KRAJ JE U ŠOKU

ŠOKANTNO Josip tijekom druženja pred 10 ljudi nožem zaklao kumova psa!

Objavljeno, 13. siječnja 2020. Crna kronika
# Foto: ČITATELJ / Jadna životinja brzo je preminula
AUTOR
Robert Mihaljević

Monstrum je uzeo nož i iz čista mira zaklao kumova psa na druženju uz roštilj u nedjelju u Livnu u BiH! Prizor je toliko šokirao društvo da nitko nije uspio reagirati.

Slučaj je prijavljen policiji, ali i Levijatanu, beogradskoj udruzi koja nemilosrdno kažnjava mučitelje životinja. Kako doznajemo, na roštilju se okupilo deset osoba i ništa nije upućivalo na stravičan čin koji će uslijediti.

“Psa je zaklao zaposlenik livanjske Elektre, Josip. Društvo je bilo šokirano. Nitko ne zna što mu je došlo“, ispričao nam je u ponedjeljak navečer poznanik obitelji koja je ostala bez psa.

Josip je vrlo brzo nakon svega izbrisao svoj Facebook profil, ali njegovi poznanici počeli su dijeliti fotografije i sadržaj. Objavljujemo i video koji je kobne noći, nakon užasnog čina snimio vlasnik psa.

Prema pričama očevidaca, Josip se igrao sa psom, crnim mješancem koji je bio vrlo umiljat. Čak ga je hranio i davao mu ostatke mesa i kosti s roštilja. U jednom času uzeo je nož i jadnom psu pred zaprepaštenim prijateljima prerezao vrat.

Policija istražuje slučaj, a cijelo Livno šokirano je zvjerstvom nad životinjom.

Objavljuje Abaz Kimbo u Ponedjeljak, 13. siječnja 2020.

Tagovi: LIVNO ROSTILJ ZAKLAO PSA

NEDAVNO OBJAVLJENO