PROJEKT 'VOLIMO VOLONTIRANJE'

Socijalna samoposluga uvijek je bila puna hrane i potrepština za siromašne

Objavljeno, 31. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: Grad Koprivnica (šef policije Vjekoslav Štimac, gradonačelnik Jakšić, glavna bolnička sestra Ružica Evačić, školska ravnateljica Sanja Prelogović i ravnatelj škole Krešo Grgac)
AUTOR
Redakcijski tekst

Koprivnički Crveni križ s partnerima – županijskom Udrugom volontera Rad na dar, Gradom Koprivnicom i koprivničkim osnovnim školama – uspješno je proveo projekt Volimo volontiranje.

U subotu je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa održana završna konferencija projekta.

“Ovim projektom samo je potvrđeno da volontiranje i Crveni križ u gradu imaju zajedničku budućnost. Hvala vam još jednom na svemu što činite za naše građane”, rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ravnateljica gradskog Crvenog križa Adela Sočev iznimno je ponosna na suradnike i partnere.

“Naši volonteri i dalje će biti aktivni i prikupljati hranu u trgovačkim centrima te ćemo nastaviti pomagati obiteljima u socijalnoj potrebi donacijama iz Socijalne samoposluge koja u pet godina rada nije nijednom ostala prazna zahvaljujući našim plemenitim sugrađanima“, istaknula je Adela Sočev.

Na kraju konferencije uručila je zahvalnice partnerima, voditeljima volonterskih grupa i učenicima volonterima kao znak zahvale sudjelovanja u projektu.

Projekt Volimo volontiranje je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1,17 milijuna kuna.


Tagovi: CRVENI KRIž VOLIMO VOLONTIRANJE

NEDAVNO OBJAVLJENO