Snimate se dok jedete hranu i zaradite 10.000 eura mjesečno. Nije šala

Objavljeno, 09. ožujka 2023. Zabavno
# Foto: UNSPLASH / Nate Johnston / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Jeste li znali da možete zaraditi lijep novac čuvanjem djece, gubljenjem kilograma i konzumacijom hrane, i to sve online, dakle na računalu ili pametnom mobitelu?

Ne, nije šala. piše stručnjakinja za digitalni sadržaj i marketing Barbara Slade Jagodić za portal Moj posao.

Najneobičniji je svakako online čuvanje djece. Odnosno, riječ je o online zabavljanju djece. Online platforma Virtual Babysitters Club nudi mogućnost da zabavljate djecu i pritom dobro zaradite.

“Mnogo roditelja radi od kuće, ponekad su djeca bolesna pa ni ne mogu vani, ponekad žive u udaljenim područjima…sve su to prilike kada je dobro imati nekog tko će pomoći roditeljima da se barem na sat vremena dnevno bave njihovom djecom – makar to bilo online”, piše Barbara Slade Jagodić.

Novac se pak može zaraditi i gubeći kilograme. Postoje dvije web stranice koje nude novac onima koji žele smršavjeti i brinuti se za svoje zdravlje. Jedna je HealthyWage i nakon pet mjeseci možete zaraditi 10.000 američkih dolara.

Druga stranica DietBet zahtijeva početni ulog od 35 dolara, a nakon četiri tjedna, ako ste izgubili 4 posto tjelesne mase, podijelit ćete nagradni fond zajedno s ostalim sudionicima izazova.

Zanimljiva je i zarada konzumacijom hrane. U Južnoj Koreji počeo je još prije nekoliko godina neobičan trend dijeljenja obroka s neznancima, i to online. Taj trend se zove mukbang. Može se zaraditi do 10.000 eura mjesečno, ne računajući zaradu od sponzora. 

Više o svemu možete pročitati na portalu Moj posao.


Tagovi: čUVANJE DJECE KONZUMACIJA HRANE MRšAVLJENJE ONLINE ZARADA

NEDAVNO OBJAVLJENO