KADROVSKE PROMJENE U MENADŽMENTU

Smjene u Podravki: direktor marketinga odlazi, a došao tek prije četiri mjeseca!

Objavljeno, 13. siječnja 2022. Vijesti
# Foto: PODRAVKA / Skidanje žaluzina s prozora na sedmom katu
AUTOR
Redakcijski tekst

Dalibor Šijak vratio se u Podravku, a direktor marketinga i komunikacija Tomislav Maričević napušta kompaniju samo četiri mjeseca od imenovanja.

Maričević je u Podravku stigao kao veliko pojačanje u rujnu lani. No, naši izvori navode kako se uopće nije snalazio na toj funkciji te mu se predsjednica uprave Martina Dalić odlučila zahvaliti. Završio je stomatologiju i radio je u brojnim farmaceutskim i srodnim kompanijama, među ostalim Glaxu, Boehringer Ingelheimu, Pharmasu, Henry Scheinu.

Zamijenit će ga Sanja Garaj Miloš, dosadašnja direktorica marketinga Poslovnog programa Kulinarstvo, odnosno Vegete, priopćila je u četvrtak Podravka.

Podravkinom timu u funkciji glavnog direktora za Internacionalna tržišta pridružit će se Dalibor Šijak koji ima bogato iskustvo na međunarodnim tržištima. Na novu funkciju u Podravku dolazi iz Atlantic grupe u kojoj je radio šest godina, a prethodno je bio u Adris grupi i Podravki kao direktor Podravka Poljska i direktor za centralnu i istočnu Europu.

Danijel Kocijan, iskusan menadžerski kadar s 20 godina rada u području prodaje i marketinga u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Poljskoj, preuzima novu dužnost koordinacije i upravljanja tržištima jugoistočne Europe, otkrili su danas iz Podravke.

“Dosadašnji direktor sektora Korporativni marketing i komunikacije Tomislav Maričević odlučio je napustiti Podravku i profesionalnu karijeru nastaviti u drugoj industriji. Sve navedene promjene stupit će na snagu 17. siječnja”, priopćeno je iz kompanije.


Tagovi: DALIBOR šIJAK DIREKTORI MENADžERI PODRAVKA SMJENE TOMISLAV MARIčEVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO