KONTROVERZNI ISTUPI

Škoro: Ako ne postanem predsjednik, znači da su mi ukrali glasove

Objavljeno, 17. prosinca 2019. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / Miroslav Škoro
AUTOR
Redakcijski tekst

“Ako ne pobijedim na izborima, to će značiti da se dogodila izborna krađa”, bombastična je izjava predsjedničkog kandidata Miroslava Škore u razgovoru za tjednik Globus.

Ankete, kaže, pokazuju da sigurno pobjeđuje u drugom krugu. Ako se to ne dogodi, posrijedi je izborna prijevara, uvjeren je Škoro samo pet dana prije izlaska građana na izbore.

“Postoji metodologija krađe, postoje ljudi koji su za to zaduženi, postoje brojne prilike kad se to i dogodilo. Nemojmo se praviti ludima. Pozivam ljude da čuvaju glasačke kutije i ne dozvole krađu”, upozorava on.

Dan ranije, u ponedjeljak navečer, Škoro je otkrio da će pomilovati osuđenog ratnog zločinca Tomislava Merčepa ako postane predsjednik.

“Kojeg je to hrvatskog branitelja pomilovala aktualna predsjednica? Pa nijednog. I onda mene pitaju što ja mislim o tome i bi li pomilovao Tomislava Merčepa. Evo odgovora – bih”, poručio je Škoro u emisiji Vinkovačke televizije.

Večeras (utorak) u 21.05 sati na prvom programu HRT-a bit će predizborno sučeljavanje svih 11 kandidata i trajat će dva i pol sata. Osim na teveu, sučeljavanje se može pratiti na portalu hrt.hr, YouTube kanalu HRT-a i HRTi-ju.

Škorini kontroverzni istupi sigurno će biti tema tog sučeljavanja na koje dolaze svi predsjednički kandidati, pa i sadašnja predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.


Tagovi: IZBORI KRAđA GLASOVA MERčEP MIROSLAV SKORO

NEDAVNO OBJAVLJENO