DA TI SRCE PUKNE

Sirota starica iz dućana ukrala kruh, jogurt i voće. Zaštitar pozvao policiju

Objavljeno, 05. veljače 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Robert Mihaljević

Danas smo izvijestili o siromašnoj umirovljenici (71) koja je zatečena u krađi prehrambenih namirnica u trgovačkom centru u Bjelovaru.

Kasnije se otkrilo kako je starica iz dućana ukrala kruh, pola litre jogurta te nekoliko banana i jabuka. Ukupna vrijednost ukradenih proizvoda iznosila je 20-ak kuna!

Zbog krađe na izlasku iz trgovine prvo ju je zaustavio zaštitar te joj naredio da iz torbe izvadi ukradene stvari. Pozvana je i policija, pa se sve pretvorilo u pretužnu situaciju.

Bakica je na koncu svoje osobne podatke morala ostaviti i trgovačkom centru kako bi protiv nje mogli podnijeti privatnu tužbu. Vrijednost ukradenih proizvoda premala je i policija je neće kazneno goniti.

Pokušaj krađe dogodio se u utorak poslijepodne. Gospođa je u torbu natrpala namirnice i onda se s nekom sitnicom pojavila na blagajni.

Platila je uredno račun i krenula dalje, ali vrlo brzo je zaustavljena. Nije, naime, očekivala da je zaštitar vidio što sve radi u dućanu.

“U krađi prehrambenih artikala zatečena je 71-godišnjakinja koja je u torbi pored blagajne te artikle prenijela, ali ju je zatekao zaštitar koji joj je artikle oduzeo”, priopćila je u srijedu bjelovarska policija.


Tagovi: DUćAN KRAđA KRUH STARICA VOćE

NEDAVNO OBJAVLJENO