DANAS POTPISAN UGOVOR

Šinterice dobrog srca dobile zgradu od Grada: ‘Bit će to kućica za napuštene mace’

Objavljeno, 17. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: Šinterice dobra srca / Facebook
AUTOR
Redakcijski tekst

Udruga za zaštitu pasa i mačaka Šinterice dobrog srca dobila je prostore u koprivničkome Kampusu. Ugovor o tome u petak su potpisali čelnica Udruge Nina Verčević i direktor Kampusa Igor Bajalica u nazočnosti gradonačelnika Mišela Jakšića.

– Lijepo je imati ovakvu Udrugu za partnera jer je stvarno napravila velike iskorake u svojem radu i brizi za životinje na području grada – rekao je gradonačelnik.

Nina Verčević zahvalila je Kampusu i Gradu na objektu i veseli se kako će mačke i psi konačno biti na jednome mjestu. Šinterice dobrog srca dobile su na korištenje zgradu veličine 175 kvadrata koju će u koordinaciji s Kampusom urediti prema svojim potrebama.

“Zajedničkim smo trudom dogurali do najdražeg mi malenog raja – naše kućice za mace! Ostvarenju sna pomogli su Koprivnica i Kampus koji su pozitivno reagirali na naš prijedlog i ustupili nam objekt na korištenje.
Okružen je predivnom prirodom (trešnjama, jabukama…) i broji šest prostorija koje planiramo prilagoditi i urediti. U objektu će Udruga držati mačke na privremenom smještaju, organizirati druženja, radionice i predavanja. Od sada će udomitelji moći vidjeti sve mace na jednome mjestu, podružiti se s njima i odabrati novog člana obitelji. Donacije više neće biti u garažama, gepekima i šupama, bit će na jednome mjestu i nadohvat ruke”, napisala je kasnije Nina Verčević i dodala kako prostoriju koju su dobili sada od milja zovu Mačkovec.

Potpisivanje ugovora s udrugom za zaštitu životinja u Koprivnici
Nina Verčević, Igor Bajalica i Mišel Jakšić


Tagovi: KAMPUS MACKE PSI SINTERICE UDRUGA

NEDAVNO OBJAVLJENO