ŠINTERICE DOBRA SRCA

Objavljeno, 04. siječnja 2020. Fotografija dana
# Foto: FACEBOOK / Udruga Šinterice dobra srca iz Koprivnice
AUTOR
Redakcijski tekst

Udruga Šinterice dobra srca objavila je u subotu na svojoj Facebook stranici fotografiju članova koji u Koprivnici brinu o napuštenim životinjama.

“Hvala svim volonterima na dosadašnjem trudu i angažmanu. Našoj maloj obitelji. Žao mi je da na fotografiji nedostaje nekoliko važnih karika Udruge, ali mi je drago da smo brojni i složni.. I lijepi!

U 2019. pamtimo lijepe i manje lijepe trenutke. Teške borbe, dobivene i izgubljene. One koje su nas podizale i tjerale prema naprijed, one koje smo oplakali, zagrlili se i spremili ih u sjećanja. Ne hodamo po livadama ispunjenim makovima i laticama.

Hodamo u magli, na ljudskome svijetu, svijetu boli i sreće. Svijetu gdje svaki dan predstavlja novi zadatak, nove uspjehe i lomove. Hodamo našim svijetom, a na nama je da taj svijet pokušamo učiniti boljim mjestom“, napisale su Šinterice.

Inače, riječ je o udruzi koja je dosad spasila stotine napuštenih pasa i mačaka, ali i drugih životinja. Udruzi na koju smo mi u Koprivnici jako jako ponosni. Bravo cure!


Tagovi: MACKE PSI SINTERICE UDRUGA

NEDAVNO OBJAVLJENO