MONSTRUM PAO U TAJNOJ AKCIJI

Silovao djevojku (30) i prodavao je na Internetu kao prostitutku za 1000 kuna

Objavljeno, 12. travnja 2019. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK / Nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Pune dvije godine monstrum (56) s područja Međimurja silovao je, tukao, ponižavao i prodavao kao prostitutku svoju djevojku (30) koja je u strahu za vlastiti život činila sve što joj naređivao. Pao je lani u studenom u tajnoj akciji, nakon što je policija otkrila da jadnu ženu podvodi oglasima na Internetu. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu nakon provedene istrage protiv njega je jučer podignulo optužnicu zbog kaznenih djela silovanja i prostitucije.

Kriminalac je i dalje u istražnom zatvoru, a s obzirom na težinu nedjela vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo mu zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. Tereti ga se da je od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu, nakon što je djevojka htjela prekinuti intimnu vezu s njim, zatražio da nastave vezu i zaprijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji i poslodavcu.

Osim toga, zaprijetio je da će ubiti nju i njenu obitelj i dići im kuću u zrak. U više navrata ju je fizički napadao, branio joj da izlazi, da kontaktira s drugim osobama i traži posao te pratio njezino kretanje, čime je svladavao njezin otpor i protivno njenoj volji silovao ju uz istovremena ponižavanja. Pakao koji je jadna žena proživljavala riječima se ne da opisati.

“Tereti ga se i da je od siječnja 2017. do studenog 2018. na Internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muških osoba da im oštećenica za iznose od 500 do 1000 kuna pruža seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i Zagrebu. Ona je to i činila u strahu zbog fizičkih napada okrivljenika i prijetnji, a primljeni novac mu predavala. Okrivljenik je na opisani način stekao protupravnu korist u iznosu većem od 100.000 kuna”, navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.


Tagovi: MEDJIMURJE OPTUZNICA PROSTITUCIJA SILOVANJE

NEDAVNO OBJAVLJENO