Predsjednica uprave Podravke Martina Dalić motala je sarmu u kulinarskoj emisiji u IN magazinu Nove TV koja je emitirana u utorak.
Dalić je gostovala u emisiji Ručak za sutra s Podravkom u kojoj su dosad kuhala brojna poznata imena. Za sebe je rekla kako je tradicionalna kuharica koja se vodi majčinom filozofijom da se ručak mora pripremati svaki dan, ma u kojoj količini.
U pripremi sarme pomagao je Podravkin chef Mišel Tokić. Umjesto pire krumira, kao prilog su ispekli domaći kruh. Dok je Mišel rukama mijesio tijesto, Martina Dalić je primijetila: “Iz osobnog iskustva znam da se kruh može pripremiti i bez da se tijesto ručno mijesi. Dovoljno je to učiniti 7-8 minuta u mikseru“.
Šefica Podravke u emisiji je govorila i o svojoj velikoj strasti, maratonu, pohvalivši se kako je istrčala 42,2 kilometra za oko četiri sata.
“Takvi maratoni su u najvećoj mjeri natjecanje sa samim sobom”, primijetila je.
Na koncu je svim podravkašicama i podravkašima čestitala 75. rođendan kompanije naglasivši kako je uvjerena da će Podravka proslaviti i svoj 150. rođendan.
NEDAVNO OBJAVLJENO