KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Šef SDP-a opleo po Felaku: Prstom nije mrdnuo da pomogne, a sad se hvali

Objavljeno, 08. studenoga 2019. Vijesti
# Foto: ARHIVA / Tomislav Golubić
AUTOR
Redakcijski tekst

Saborski zastupnik HDZ-a i županijska vlast prstom nisu mrdnuli za projekt koprivničke aglomeracije težak 410 milijuna kuna, a sad se odjednom njime javno hvale.

Istaknuo je to u petak čelnik koprivničkog SDP-a Tomislav Golubić koji je s koalicijskim partnerima na konferenciji za novinare govorio o državnom proračunu u 2020. godini.

Koalicijska vlast u Koprivnici time se osvrnula na ‘pressicu’ HDZ-a o proračunu na kojoj su govorili saborski zastupnik Damir Felak i dožupan Darko Sobota.

“Drago mi je da su Felak te gradski i županijski HDZ konačno akceptirali aglomeraciju kao najveći infrastrukturni projekt u povijesti naše županije, a koji se odnosi na Koprivnicu i šest okolnih općina.

Nema brze ceste

Žao mi je samo što ih u pripremi projekta nigdje nije bilo. Drago nam je da su konačno čuli za koprivničku aglomeraciju”, prenosi Glas Podravine Golubićeve riječi.

Čelnik gradskog SDP-a otkriva kako u projektu aglomeracije nisu imali nikakvu pomoć od Felaka, gradskog HDZ-a i dvojice HDZ-ovih dožupana.

“Nadamo se kako će shvatiti da građani zastupnike nisu birali da dižu ruku za premijera, nego da se bore za Koprivnicu”, rekao je Golubić.

Na konferenciji je upozoreno kako u državnom proračunu nema brze ceste do Koprivnice, a Sveučilište Sjever dobilo je najmanje novca od svih osam javnih sveučilišta u Hrvatskoj.

O tim i drugim temama govorili su Nenad Martinaga (HSS), Goran Perišić (Glas) i Dragutin Jeđud ( Laburisti).


Tagovi: AGLOMERACIJA DAMIR FELAK SDP TOMISLAV GOLUBIC

NEDAVNO OBJAVLJENO