OŠTRA REAKCIJA NA PATROLE

Šef SDP-a napao policiju: Zastrašujete narod, ali neće vam uspjeti

Objavljeno, 26. siječnja 2020. Vijesti
# Foto: MLADEN KEŠER / Snimio je i policijsko vozilo na Kalniku
AUTOR
Redakcijski tekst

Šef županijskog SDP-a i načelnik Kalnika Mladen Kešer oštro je prozvao koprivničku Policijsku upravu zbog akcije koju je provodila u subotu navečer na području te općine.

Njegovu reakciju na policijsku akciju u prometu prenosimo u cijelosti.

“Ne mogu ovo prešutjeti!

Večeras je policija PU Koprivnica na Kalniku imala tri čeke kako bi bez ikakvog incidenta ljude zaustavljala i uzimala vozačke.

To je nedopustivo i neprijateljski prema ljudima našeg mirnog pitomog kraja! Cijela PU Koprivnica sa svojim postajama Križevci i Đurđevac ima ukupno pet patrola jer više nemaju policajca, od toga su tri bile postavljene na Kalniku koji ima 1500 stanovnika, i to policajci iz Koprivnice doznajem iz izvora bliskog policiji!

Danas smo održavali kulinarsku manifestaciju “Vincekovo na Kalniku” i birali smo Naj kuhara za 2020. godinu, a nismo imali pijanku!

Dok u gradovima poput Zagreba, Splita, Osijeka ljudi se ubijaju po ulicama, policija u isto vrijeme provodi represiju nad mirnim narodom našeg Prigorja, a i Podravine.

Toliku gorčinu je policija večeras izazvala da ću sutra službeno o tome izvijestiti Ministarstvo unutarnjih poslova i tražiti izvješće o toj službenoj policijskoj akciji na Kalniku na 1500 stanovnika s gostima, dok je 106.954 stanovnika županije ostalo bez policijske sigurnosti.

Zastrašivanje stanovnika i uništavanje manifestacija na Kalniku neće vam uspjeti, ovo postaje jadni politički abortus”.


Tagovi: KALNIK MLADEN KEšER POLICIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO