ŠKOLA, VRTIĆ, TRGOVAČKI CENTAR

Šef Podravke: Tvornice ćemo preseliti iz grada i tamo sagraditi ‘novu Koprivnicu’

Objavljeno, 27. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: Podravka / Marin Pucar, predsjednik uprave
AUTOR
Redakcijski tekst

Podravka namjerava preseliti sve tvornice i logistiku sa sadašnje lokacije kod upravne zgrade u Starčevićevoj i tamo u suradnji s partnerima izgraditi veliki stambeno-poslovni kompleks s trgovačkim centrom, stanovima, školom i vrtićem. Najavio je to predsjednik uprave kompanije Marin Pucar u današnjem tiskanom izdanju Podravskog lista.

Taj kompleks Pucar je nazvao ‘novom Koprivnicom’. Tvornice i logistika preselit će se u industrijsku zonu Danica, osim pekmezare koja bi otišla u Varaždin.

-Gospodarstvo ima svoje zakonitosti poslovanja da bi dugoročno opstalo na sve konkurentnijem i zahtjevnijem domaćem i međunarodnom tržištu – kaže Pucar o selidbi pekmezare u Varaždin.

Prozvao je gradonačelnika Mišela Jakšića da je u svojim istupima o toj temi bio neodgovoran i neozbiljan jer ga nije niti nazvao da se raspita o svemu. Kritizirao je gradsku vlast zbog odluke da poveća komunalnu naknadu, što je Podravki na godišnjoj razini ‘izbilo’ gotovo dva milijuna kuna.

U razgovoru za Podravski šef Podravke otkrio je kako je uprava prošli tjedan donijela odluku o isplati jednokratne nagrade od tisuću kuna neto svim radnicima zbog odličnih poslovnih rezultata lani i u prvom kvartalu ove godine.


Tagovi: MARIN PUCAR PODRAVKA PODRAVSKI LIST

NEDAVNO OBJAVLJENO