SUSRET UMIROVLJENIKA TVRTKE

Šef Podravke na feštu doveo Kalembera i obećao gradnju novih tvornica

Objavljeno, 27. rujna 2019. Zabavno
# Foto: Robert Mihaljević / Predsjednik uprave Podravke Marin Pucar na fešti Podravkinih umirovljenika
AUTOR
Robert Mihaljević

Oko 3000 umirovljenika i zaposlenika Podravke okupilo se u petak na tradicionalnoj godišnjoj zabavi koju im priređuje koprivnička kompanija.

Okupili su se pod golemim šatorom kod Podravkinih tvornica u industrijskoj zoni te se uz pjesmu i ples družili do večernjih sati.

Uprava Podravke ove im je godine priredila i malo iznenađenje: zabavljao ih Vlado Kalember sa Srebrnim krilima. Na uvodne taktove njegova nekadašnjeg megahita ‘Nek živi ljubav’ zapljeskalo je svih tri tisuće parova ruku.

“Kažu mi da više ne postoji niti jedna kompanija u Hrvatskoj koja organizira ovakvo okupljanje svojih umirovljenika, jubilaraca i drugih zaposlenika. Upravo to je najveća vrijednost Podravke.

Vidite ovdje novu tvornicu Belupa koju smo otvorili, a uskoro krećemo i s gradnjom novih tvornica prehrambenih proizvoda. Ono što me posebno veseli je to što je respekt i autoritet Podravke diljem svijeta svakim danom sve veći. Postižemo sve bolje rezultate.

Svake godine ćemo ponavljati ovakve susrete. Dapače, ove godine smo u većem šatoru i ljepšem prostoru, a svaki put pripremit ćemo vam poneko iznenađenje, kao što smo vam danas doveli Vladu Kalembera. U skladu s pjesmom, dakle, nek živi ljubav, nek živi Podravka”, poručio je podravkašima predsjednik Uprave kompanije Marin Pucar i zaradio veliki pljesak okupljenih.

Na tradicionalno druženje pod šatorom, kao su naveli u Podravki, ove je godine pozvano točno 3013 umirovljenika, bivših zaposlenika Podravke i Belupa te 290 jubilaraca s 30, 35 i 40 godina radnog staža.


Tagovi: FEšTA PODRAVKA UMIROVLJENICI VLADO KALEMBER

NEDAVNO OBJAVLJENO