OD LJETA 37 MEDICINSKIH SESTARA

Sedmero novih osoba zaposleno u Općoj bolnici, tražilo ih se 15

Objavljeno, 07. veljače 2020. Zdravlje
# Foto: Luka Krušec / KLIKAJ.HR (medicinske sestre u Koprivnici)
AUTOR
Redakcijski tekst

Sedmero novih osoba zaposleno je u Općoj bolnici u Koprivnici temeljem javnog natječaja koji je bio objavljen 15. siječnja i u kojem se tražilo 15 radnika.

Bolnica je tražila deset medicinskih sestara i prvostupnika sestrinstva, a zaposlila ih je petero. Posao su, tako, dobili prvostupnici sestrinstva Hrvoje Aušperger i Dario Aušperger te medicinske sestre Emilija Zrinski, Marijana Babić i Sanja Agić.

Temeljem javnog natječaja za radno mjesto doktora medicine na određeno vrijeme odabire se dr. Nikolina Vlajić, koja će raditi na Hitnom bolničkom odjelu, navode u koprivničkoj bolnici

Za radno mjesto nosača na određeno vrijeme izabran je Zoran Kadić. Zanimljivo je kako se za to radno mjesto tražila samo osnovna škola.

Osim sestara, liječnika i nosača, novim natječajem tražili su se i logoped, radni terapeut i primalja u rodilištu. No, čini se kako se nitko nije javio.

Od srpnja do danas u koprivničkoj je Općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek”, tako, zaposleno 37 medicinskih sestara i prvostupnika sestrinstva.


Tagovi: BOLNICA MEDICINSKE SESTRE NATJECAJ POSAO

NEDAVNO OBJAVLJENO