Sanja prijetila mužu: ‘Razbit ću te, pi*ko jedna’! Uhićena je

Objavljeno, 14. rujna 2023. Crna kronika
# Foto: IAM OS / UNSPLASH / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Sanja je uhićena nakon što je mužu u porukama prijetila da će ga razbiti te ga pošteno izvrijeđala.

Suprug je nakon poruka odmah nazvao policiju koja je Sanju uhitila i dva dana zadržala u policijskom pritvoru. Sve se dogodilo potkraj srpnja ove godine oko 21.10 sati u Zagrebu.

Prema presudi, Sanja (38) je time ponovila nasilje u obitelji u odnosu na svog partnera (40) s kojim ima malodobno dijete.

“Sa svog mobilnog uređaja na mobilni uređaj partnera slala je glasovne poruke u kojima ga je vrijeđala: ‘Kakav si ti muž, smeće jedno, imaš li ti ego, uništit ću ti život, na kraju ćeš se ubiti, je*em ti mater, sad ću doći u kvart i razbiti te pi*ko jedna’!

To je kod muškarca prouzročilo osjećaj straha i uznemirenosti, čime je žena počinila prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji”, navodi se u presudi koja je donesena ovih dana.

Sanju je sudac proglasio krivom i osudio na novčanu kaznu od 500 eura od koje joj se oduzima 80 eura jer je dva dana provela u policijskom pritvoru. Presuda je odmah postala pravomoćna jer su se Sanja i policija odrekle prava na žalbu.

“Izriče joj se i zaštitna mjera zabrane uznemiravanja izvanbračnog partnera, bez obzira gdje se nalazio, a također i  putem sredstava za komunikaciju na daljinu, tehničkih sredstava ili drugih pomagala, u trajanju od tri mjeseca”, naglasio je sudac.


Tagovi: PRIJETILA MUžU RAZBIT ćU TE UHIćENA ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO