Sanja mužu rekla da je ‘svinja debela’. Mora platiti 929 eura kazne

Objavljeno, 28. veljače 2023. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Sanja je proglašena krivom i osuđena jer je počinila psihičko nasilje prema bivšem suprugu u prisutnosti njihova malodobnog djeteta.

Prema presudi, Sanja (39) je lani u svibnju oko 16 sati “ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihovog zajedničkog djeteta (6)”.

“Bivšeg supruga vrijeđala je riječima: ‘Lopove, đubre, svinjo debela, razbit ću te’! To je kod istog prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost. Dakle, u nazočnosti djeteta počinila je psihičko nasilje u obitelji”, zaključila je prekršajna sutkinja.

Sanja je priznala da su se posvađali i jedno drugome svašta rekli, ali opovrgava da je to bilo u prisutnosti djeteta. No, ključan je bio iskaz svjedokinje, nove djevojke njezina muža koja je tog dana bila tamo i koja je ispričala što je sve Sanja izgovorila njezinu dečku.

Policija je prekršajno bila prijavila i supruga napisavši kako je Sanji tog dana rekao: ‘Ne smiješ doći u ulicu, šta radiš tu, glupa si, maloumna si!’. Sutkinja ga je oslobodila jer su i muž i njegova djevojka to opovrgnuli.

Sanja, prema presudi prekršajne sutkinje u Zagrebu, mora platiti 929 eura kazne (7000 kuna). Na presudu se još može žaliti.


Tagovi: MUZ PRESUDA SVINJA DEBELA ZENA

NEDAVNO OBJAVLJENO