JURIČAN GA POKOPAO

Sanaderova fotografija iz doba dok je na erotici zarađivao ‘milijune’

Objavljeno, 13. veljače 2020. Vijesti
# Foto: Pero Kvesić / Sanader kasnih 80-ih u zagrebačkom tramvaju
AUTOR
Redakcijski tekst

Redatelj Dario Juričan jutros je objavio Sanaderovu fotografiju iz kasnih 80-ih na kojoj se vidi kako putuje tramvajem u baloneru i s nekakvom vrećicom u rukama.

U to doba, kako sugerira Juričan, Sanader je – prema svjedočenju jučer na Županijskom sudu u Zagrebu – zarađivao stotine tisuća eura od prodaje erotskih fotografija austrijskim novinama.

Juričanov tekst prenosimo u cijelosti.

“Šjor Ivo Sanader,

neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo, jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo jedan zagrebački genije, ali evo koristim priliku da vam se kratko javim.

Primjetio sam da imate problema sa sjećanjem, pa dozvolite da vam pomognem. Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura.

Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.

Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.

Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini. Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira”


Tagovi: DARIO JURIčAN FOTOGRAFIJA IVO SANADER

NEDAVNO OBJAVLJENO