ORUŽANI SUKOB 11 OSOBA

Sa 10 metara ispalili više hitaca jedni u druge! Sreća pa ne znaju ciljati

Objavljeno, 19. svibnja 2021. Crna kronika
# Foto: Google street view / Pucnjava se dogodila na ovom križanju
AUTOR
Redakcijski tekst

Čak 11 osoba žestoko se sukobilo navečer na križanju ulica Resnički put i Baošički put u Zagrebu, a došlo je i do razmjene vatre iz pištolja i automatske puške.

Pravo je čudo da nitko nije teže stradao jer je mladić (21) iz jedne zaraćene skupine ispalio više hitaca iz pištolja u suparnike koji su bili udaljeni desetak metara od njega.

Uzvratio mu je protivnik (25) hicima iz automatske puške, ali ni on – hvala budi nebesima – nikoga nije uspio pogoditi. No, zato su izrešetani automobili s jedne i druge strane – audi i opel astra – kojim su skupine stigle na poprište.
 
“Sumnja se da je 14. svibnja oko 20.50 sati iz zasad neutvrđenog razloga izbio verbalni, a potom i fizički sukob između 21-godišnjaka, 31-godišnjaka, 22-godišnjaka i dvije zasad nepoznate osobe s jedne strane te drugoosumnjičenog 25-godišnjaka, 30-godišnjaka, 26-godišnjaka i 31-godišnjaka te dvije nepoznate osobe s druge strane.

Nakon verbalnog i fizičkog sukoba, u jednom je trenutku 21-godišnjak iz vatrenog oružja, najvjerojatnije pištolja, s udaljenosti od oko 10 metara ispalio nekoliko hitaca u smjeru protivnika. Ispaljeni hici nisu ih ozlijedili, a nastala su oštećenja na audiju.

Tada je, sumnja se, 25-godišnjak iz audija uzeo vatreno oružje, najvjerojatnije automatsku pušku, iz koje je u smjeru protivnika ispalio više hitaca koji su tom prilikom oštetili opel astru.

Nakon kriminalističkog istraživanja, 21-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, dok će 25-godišnjak biti predan nakon otpuštanja s liječenja na kojem se nalazi uslijed ozljeda nastalih u fizičkom sukobu”, otkrila je u srijedu zagrebačka policija.


Tagovi: ORUžANI SUKOB VATRENO ORUžJE ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO