KONZUM OBAVIJESTIO POTROŠAČE

S tržišta se hitno povlače popularne hrenovke zbog komadića metala

Objavljeno, 20. prosinca 2021. Zdravlje
# Foto: KONZUM / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Državni inspektorat RH izvijestio je u ponedjeljak o povlačenju s tržišta popularnih hrenovki zbog moguće prisutnosti komadića metala u njima.

Proizvod nije u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane. Proizvod se povlači iz svih trgovina Konzuma.

Riječ je o proizvodu Hrenovke frankfurter ivanečki 275 g Imisimo, rok trajanja: 26. siječnja iduće godine, Lot broja 200159. Proizvđač je Remedylink, Grabešćak 3, Vrbovec, a razlog povlačenja mogući sadržaj stranog tijela u proizvodu.

Kozumova obavijest

“Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod i vrate ga u najbližu prodavaonicu Konzuma gdje će im biti vraćen novac.

Ispričavamo se kupcima na neugodnosti, no u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti”, priopćili su danas iz trgovačke tvrtke Konzum plus.


Tagovi: HRENOVKE KONZUM METAL POVLAčENJE

NEDAVNO OBJAVLJENO