PODIGNUTA OPTUŽNICA

Ružica (28) ošamarila susjedinu djevojčicu (11). Prijeti joj zatvor

Objavljeno, 26. veljače 2021. Vijesti
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Ženi koja je ošamarila tuđe dijete prijeti zatvor jer je protiv nje ovih dana podignuta optužnica za nanošenje lakše tjelesne ozljede malodobnoj osobi koja se nije mogla braniti.

Prema optužnici, Ružica (28) je lani u rujnu ošamarila susjedinu djevojčicu (11) koja je zadobila ogrebotinu ispod lijevog oka. Za to kazneno djelo predviđene su do tri godine zatvora, a tužitelji za Ružicu traže godinu dana uvjetno.

Sve se dogodilo u Čakovcu. Ružica je tijekom istrage opovrgnula optužbe.

“Dan ranije curica je slomila električni romobil mome djetetu, pa sam došla do njhove kuće i to joj rekla. Djevojčica je tvrdila da nije, a njezina majka počela je vikati na mene i vrijeđati me, pa sam otišla.

Nikakav fizički kontakt nisam imala s curicom, niti sam je udarila rukom po licu. Mogu to potvrditi u drugi susjedi koji su bili na ulici”, branila se Ružica, majka dvoje malodobne djece.

No, djevojčica je detaljno opisala kak se sve dogodilo.

“Izašla sam iz kuće i ona mi je rekla da sam ja potrgala romobil. Kad sam rekla da nisam, udarila me dlanom po licu i ogrebla ispod oka”, rekla je curica.

Kasnije je iz kuće izašla i majka koja je Ružicu pitala zašto je pljusnula njezino dijete.

“Rekla mi je da je to zato jer joj je potrgala romobil”, svjedočila je majka.

Prema liječničkoj dokumentaciji, “u infraobitalnoj regiji lijevo cca 1 centimetar ispod lijevog oka prema lateralnom očnom kutku, utvrđena je vrlo superficijalno ekskorijacija dužine cca 1,5 centimetara s blagim edemom okolnog mekog tkiva”.

To je, inače, stručni opis malene ogrebotine ispod lijevog oka 11-godišnje djevojčice iz Čakovca.


Tagovi: OšAMARILA DJEVOJčICU ZATVOR

NEDAVNO OBJAVLJENO