Rusvaj u noćnom klubu oko 7 ujutro, policija uhitila šestero mladih

Objavljeno, 18. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: MUP / ILUSTRACIJA / Racija u noćnom klubu
AUTOR
Redakcijski tekst

Šestero mladih uhićeno je nakon što su oko 7 ujutro narušavali javni red i mir u noćnom klubu te su policiji odbili otvoriti vrata lokala.

Prema presudi, sve se događalo potkraj rujna ove godine između 7.20 i 7.55 sati u Slavonskom Brodu, kad je policiji stigao poziv o preglasnoj glazbi i galami iz noćnog kluba koji radi od 22 do 6 sati. Kako su policajci na koncu ušli u lokal, ovog časa nije poznato.

“Izvan radnog vremena objekta na javnom mjestu ponašali su se na naročito drzak i nepristojan način tako što su vikali i galamili te reproducirali glasnu glazbu preko glazbene linije, odbijajući pritom otvoriti
ulazna vrata policijskim službenicima”, navodi se u presudi.

Uhićeni su voditelj noćnoga kluba Mirko (27) te gosti Josip (22), Sara (29), Antonio (22), Kristina (32) i Mato (36). Osuđeni su na 800 kuna kazne za remećenje javnog reda i mira, a od kazne im se odbija 300 kuna s obzirom da su jedan dan proveli iza policijskih rešetaka.

Mirko kao voditelj kafića mora dodatno platiti 500 kuna jer nije spriječio narušavanje javnog reda. Sara je pak dodatno osuđena na 800 kuna (ukupno 1600 kuna) jer je policajce vrijeđala riječima: “Šta hoćete, je… vam mater, šta mislite koji ste kur…, mamu vam je…!

Osim toga, svima je naloženo da plate i po 110 kuna troškova prekršajnog postupka, a Mirko, Antonio, Mato i Kristina moraju podmiriti i trošak uporabe alkometra u iznosu od 80 kuna. Oni su, naime, bili pod utjecajem alkohola.


Tagovi: NOCNI KLUB POLICIJA SLAVONSKI BROD UHICENI GOSTI

NEDAVNO OBJAVLJENO