Rusvaj na benzinskoj: dvojac vrijeđao zaposlenice, jednu uhvatili za stražnjicu

Objavljeno, 07. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: Youtube screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Mario (27) i Zlatko (48) proglašeni su krivima i osuđeni zbog rusvaja kojeg su napravili iza ponoći na benzinskoj.

Prema presudi, oni su u kolovozu oko pola sata iza ponoći na benzinskoj postaji Ine u Slavonskom Brodu narušavali javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju te su vikali i galamili pa se svađali s kupcima i zaposlenicama benzinske postaje.

“Tom prilikom su dvije zaposlenice vrijeđali riječima: Nikoga se ne bojimo, zovite koga hoćete, zovite šefove, mi nismo pi… ako smo sa sela! Direktor vam je rekao da morate sjesti s nama za stol i da je on neki kur… od direktora njega bi morali slušati”, navodi se u presudi.

Osim presude za remećenje javnog reda, Zlatko je zaradio i kaznenu prijavu jer je jednu od djevojaka uhvatio za stražnjicu. Mario svoju obranu pred prekršajnom sutkinjom nije iznosio, a Zlatko je sve priznao i zamolio blažu kaznu jer je oženjen i ima djecu.

“Bio sam jako pijan i došao sam s Mariom na benzinsku na piće. Bili smo bezobrazni i vikali i vrijeđali dvije zaposlenice. Žao mi je zbog svega, a povod je bio što cure nisu htjele sjesti s nama na piće.

Točno je da je protiv mene podnesena i kaznena prijava jer sam jednu zaposlenicu uhvatio i dodirnuo za stražnjicu. Nisam kažnjavan dosad, radim i imam obitelj, kajem se zbog svega i više to neću nikad činiti”, skrušeno se branio Zlatko pred sutkinjom.

Obojica na koncu moraju platiti po 760 kuna kazne te po 100 kuna troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.


Tagovi: BENZINSKA PIJANI SLAVONSKI BROD VIKALI VRIJEđALI KONOBARICU ZA STRAžNJICU

NEDAVNO OBJAVLJENO