KAŽNJENI OTAC, SIN I MAJKA

Boris je htio u kuću, ali supruga mu promijenila bravu. Tada je nastao rusvaj

Objavljeno, 22. srpnja 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Boris (60), njegov sin Goran (35) i bivša supruga Marija (53) kažnjeni su sa po tisuću kuna zbog rusvaja kojeg su napravili u obiteljskoj kući u okolici Varaždina.

Općinski sud nakon izvođenja dokaza i ispitivanja svih aktera zaključio je kako je tog dana oko 18.30 sati u obiteljskoj kući došlo do “psihičkog, fizičkog i ekonomskog nasilja“.

Sve je počelo kad je Boris stigao do svoje kuće kako bi uzeo nešto alata koji mu je tog časa trebao. No, s iznenađenjem je ustanovio kako ne može otključati ulazna vrata jer je njegova bivša supruga promijenila bravu.

Potom je, kaže, kroz otvoren prozor ušao u kuću u namjeri da s tavana uzme svoj alat. No, u hodniku kuće sačekali su ga sin Goran i supruga Marija te ga počeli vrijeđati pogrdnim riječima: “Šta radiš u mojoj kući, j… ti mater đubretarsku”.

Pokušali su ga potom istjerati iz kuće s obzirom da se on odselio od njih. Borisu je tog časa pao mrak na oči pa im je uzvratio istom mjerom vičući: “J… ti bog mater, kurvo, j… ti isus mater”.

U tom času došlo je do naguravanja između Borisa i njegova sina Gorana u kojem je sin izvukao mnogo deblji kraj: tešku ozljedu prsta desne ruke. Pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždin.

Goranu je u pomoć priskočila majka Marija koja je bivšeg supruga snažno “udarila nogom u predjelu genitalija“. Udarac je bio takav da je Boris prestao s agresivnošću.

Policija je kasnije ustanovila da je Boris zadobio ozljede u vidu crvenila, ali odbio je liječničku pomoć. Sud je na koncu zaključio da su krivi svo troje te im je odredio tisuću kuna kazne.


Tagovi: OBITELJSKO NASILJE PRESUDA RUSVAJ

NEDAVNO OBJAVLJENO