Restorančić Smutek ima tjedan najzdravijeg namaza na svijetu

Objavljeno, 09. svibnja 2022. Zdravlje
# Foto: KOMUNALAC / Smutek na Gradskoj tržnici u Koprivnici
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Restorančić zdrave hrane Smutek na ulazu u koprivničku tržnicu organizira tjedan veganskih jela s posebnom ponudom hummusa.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Od petka, 13. svibnja, do subote, 21. svibnja, od 7 do 14 sati pozivamo sve zaljubljenike veganskih jela da posjete naš Smutek. Povodom Svjetskog dana hummusa očekuje vas posebna ponuda uz atraktivne cijene.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U posebnoj ponudi po vrlo atraktivnim cijenama nudimo vam sendvič s hummusom, a 13. svibnja na Svjetski dan hummusa uz svaki kupljeni sendvič s humusom na poklon ćete dobiti 100 g hummus namaza Sana delikatese.

Hummus u Smuteku / Foto: Komunalac

Sana hummus, namaz od slanutka i sezama koji je glavni sastojak u našem sendviču vrhunsko je gastronomsko iskustvo. Izuzetnog je okusa i kvalitete, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi.

Ovo tisućljetno jelo Mediterana i Bliskog istoka visoke je nutritivne vrijednosti, pa s pravom nosi titulu najboljeg i najzdravijeg namaza na svijetu. Optimalnog je omjera bjelančevina, ugljikohidrata i zdravih biljnih masnoća, a bogat je željezom, kalcijem i vitaminima B skupine.

Sana hummus ugodnog je blagog okusa i iznimne mazivosti, a osim kao namaz za sendviče odličan je i kao dodatak jelima ili dip uz povrće.

Smutek – domaći kutek radi uobičajenim radnim vremenom:

petak – ponedjeljak:  7.00 – 14.00 sati

subota: 8.00 – 13.00 sati

Nedjeljom i blagdanima ne radi“.

Izvor: Komunalac Koprivnica


Tagovi: HUMMUS KOMUNALAC NAMAZ SMUTEK

NEDAVNO OBJAVLJENO