VELIKO PRIZNANJE

Renesansni festival ove godine najbolji turistički proizvod u Hrvatskoj

Objavljeno, 05. listopada 2019. Zabavno
# Foto: Robert Mihaljević
AUTOR
Redakcijski tekst

Veliko priznanje za spektakularnu koprivničku manifestaciju: Renesansni festival proglašen je u Turističkim događajem godine

Nagrada je direktoru Turističke zajednice grada Renatu Labazanu uručena na glamuroznoj svečanosti na kojoj je bio i cijeli državni vrh: premijer Andrej Plenković, predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović i čelnik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

U širem izboru bilo je 30-ak manifestacija iz Hrvatske, a u finale ušli su Renesansni festival, zadarski Tuna, sushi & wine festival te opatijska Retropatija.

“Bez upliva politike i bez bilo kakvih lobija, Renesansni festival je proglašen najboljom manifestacijom Hrvatske. Istina, mišljenja smo da se to trebalo dogoditi dosta godina prije, ali bolje ikad nego nikad.

Osim našeg najužeg tima, moramo se najprije zahvaliti onim malobrojnim koji su na početku vjerovali u našu pustolovinu te svim onima koji su se s vremenom uključivali.

Ovo je priznanje svima nama koji smo svih ovih godina na različite načine doprinosili rastu, razvoju i kvaliteti najbolje manifestacije Hrvatske. Zahvaljujemo i našim vjernim posjetiteljima jer bez vas Renesansni festival ne bi imao smisla”, napisali su ponosni organizatori.


Tagovi: MINISTARSTVO TURIZMA NAGRADA RENESANSNI FESTIVAL

NEDAVNO OBJAVLJENO