PONUDA POSLOVA

Radnike traže Podravka, Bauwerk, Hotel Podravina, Pučko učilište, Zamax

Objavljeno, 09. siječnja 2021. Vijesti
# Foto: PODRAVKA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Ostali ste bez posla ili tražite novi? U suradnji s portalom posao.hr donosimo ovotjednu ponudu poslova za Koprivničko-križevačku županiju.

Zamax Plin d.o.o. je u potrazi za radnikom (m/ž) u punioni plinskih boca u Križevcima. Traži se vozačka dozvola B kategorije, a nudi se stalan radni odnos. Očekuje vas rad u ugodnoj atmosferi. Za prijavu kliknite na link.

Obrt Zorko-trans zapošljava rukovoditelja (m/ž) građevinskim strojevima. Mjesto rada je općina Drnje. U obzir dolaze samo kandidati koji imaju položen vozački ispit i završenu osnovnu školu. Kontakt informacije na linku.

Autoservis i trgovina Rukelj zapošljava na poziciji: ekonomist – komercijalist (m/ž) u naselju Hudovljani. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Uvjet je godina dana radnog iskustva. Za detalje natječaja otvorenog do 20.01. kliknite ovdje.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica traži stručnog suradnika (m/ž) za glazbeno-scensku djelatnost. Glavni uvjeti za prijavu je završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij. Saznajte više…

Poduzeće Gress planira zaposliti čistača (m/ž) za čišćenje trgovine u Koprivnici i to na nepuno radno vrijeme na 32 sata tjedno. Minimalan uvjet za prijavu je osnovna škola. Dodatne detalje možete pronaći na linku.

Hotel Podravina traži konobara (m/ž) za rad u restoranu Bijela kuća u Koprivnici. Poželjno je radno iskustvo na poslovima u ugostiteljstvu, no nije uvjet. Kontakt informacije poslodavca dostupne su ovdje.

Pekarnica Kalinić traži pekara (m/ž) za obavljanje poslova oko pripreme i oblikovanja tijesta za pekarske proizvode. Mjesto rada je Novigrad Podravski. Više informacija.

Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac zapošljava na poziciji osobni asistent (m/ž) u Koprivnici. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pružanje pomoći. Detalji su dostupni na linku.

Podravka traži strojara (m/ž) u Koprivnici. U obzir dolaze osobe strojarskog, elektrotehničkog ili kemijsko-tehničkog usmjerenja, Uz prijavu je potrebno priložiti Uvjerenje o položenom stručnom ispitu. Saznajte više!

Bauwerk Boen d.o.o. zapošljava administrativnog radnika (m/ž) u Đurđevcu. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 22.01. možete pronaći na poveznici.


Tagovi: POSAO POSAO.HR RADNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO