DOBIO PET GODINA ZATVORA

Pušio galaxy pa skoro ubio prijatelja jer je rekao da mu se seksao sa sestrom

Objavljeno, 23. studenoga 2019. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Nenad (22) pravomoćno je osuđen na pet godina i dva mjeseca zatvora jer je brutalno pretukao prijatelja Ivicu koji je nakon toga ostao teški invalid.

Krvavi napad dogodio se u srpnju 2017. u obiteljskoj kući u Vlaislavu kod Koprivnice. Nenada je Županijski sud osudio na četiri godine i dva mjeseca zatvora, ali Vrhovni sud prihvatio je žalbu Državnog odvjetništva te mu dodao još jednu godinu.

Nenad je prije napada, prema vlastitom priznanju, pušio zloglasni galaxy i pio bambuse. Ivicu je najprije snažno ošamario te je on glavom udario u vrata. Pao je na pod, a Nenad ga je divljački udarao rukama i nogama po glavi. Potom ga je uhvatio za kosu i više puta mu glavu udario o pod.

Svjedočila bivša djevojka

Nesretni Ivica završio je u moždanoj komi te ostao teški invalid. Prema nalazu medicinskog vještaka, u bestijalnom napadu slomljena mu je očna šupljina, zadobio je višestruke prijelome sinusa gornje čeljusti, nagnječenje mozga, slomljena mu je kost lica i zubi, razderana koža iznad oka, gornjeg kapka, brade i lica.

Nenadova bivša djevojka Svjetlana tijekom suđenja je rekla kako je napad počeo nakon što je Ivica provocirao Nenada govoreći mu da se seksao s njegovom 15-godišnjom sestrom. Potvrdila je i da je prije toga konzumirao galaxy, a poslije je popio nekoliko čaša bambusa.

S obzirom da je pravomoćno osuđen na više od pet godina, odmah je priveden na izvršavanje zatvorske kazne. Nije mu pomogla obrana da je prijatelja skoro zatukao u stanju neubrojivosti.


Tagovi: GALAXY INVALID PRETUKAO PRIJATELJA ZATVOR

NEDAVNO OBJAVLJENO