OSTAO DUŽAN IZVANBRAČNOJ SUPRUZI

Punica zbog duga prijetila da će prebiti zeta. Mogla bi 8 godina u zatvor!

Objavljeno, 29. studenoga 2020. Vijesti
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Umirovljenici (73) prijeti višegodišnji zatvor jer je optužena da je od muškarca prijetnjama pokušala naplatiti 100.000 kuna duga.

Protiv gospođe bjelovarski su tužitelji ovih dana podignuli optužnicu kojom je terete za kazneno djelo protupravne naplate u pokušaju, za što je predviđeno do čak osam godina zatvora.

Prema optužnici, ona je 17. lipnja ove godine u Bjelovaru oko 10 ujutro muškarcu poslala prijeteći sms u kojem traži da bivšoj izvanbračnoj supruzi plati dug od 100.000 kuna.

Ako ne plati, napisala mu je ‘nabrijana’ umirovljenica, doći će s kolegom i prebiti ga. U poruci ga je još i pošteno izvrijeđala.

No, tu nije stala. Poslala mu je više poruka da će doći do njega jer zna gdje stanuje i da će on vidjeti svoje. Napisala mu je i kako će mu kuću dati na ovrhu te će ostati bez nje.

No, prijetnje nisu urodile plodom jer je muškarac odmah sve prijavio policiji. Umirovljenica je odmah privedena te je nakon krim-istrage kazneno prijavljena.

Navodno je riječ o muškarčevoj bivšoj punici, odnosno majci njegove donedavne izvanbračne supruge koja tvrdi kako joj je partner dužan 100.000 kuna.


Tagovi: PRIJETNJA PUNICA ZET

NEDAVNO OBJAVLJENO