100. ROĐENDAN ZLATE BARTL

Pucar: Podravka je uvijek bila avangarda i perjanica hrvatske industrije

Objavljeno, 21. veljače 2020. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / Uprava i Nadzorni odbor Podravke na svečanosti u povodu otvorenja laboratorija
AUTOR
Robert Mihaljević

Podravka je u petak u povodu 100. obljetnice rođenja profesorice Zlate Bartl otvorila najsuvremeniji prehrambeno-tehnološki laboratorij u regiji za napredna senzorska i kulinarska istraživanja.

Zvat će se, dakako, Profesorica Zlata Bartl. Prije otvorenja održan je stručnim panel „Zalogaj budućnosti – personalizirana proizvodnja hrane za globalno tržište“, na kojem su bili uprava i nadzorni odbor kompanije.

Predsjednik uprave Podravke Marin Pucar tom prigodom je naglasio kako je Podravka oduvijek bila avangarda u prehrambenoj industriji, u Hrvatskoj i inozemstvu. Pokazala je to Vegeta, ali i mnogi drugi proizvodi.

Pokazujemo da se isplati učiti i da znanje stvara nove vrijednosti. Da možemo stvoriti nove proizvode koji će se prodavati na pet kontinenata u više od 50 zemalja. Podravka je uvijek bila avangarda, široka i uključiva u razvijanju novih proizvoda i korištenju novih tehnologija.

Podravka je do danas ostala perjanica hrvatske prehrambene industrije. I zato uvijek volimo ponavljati onaj naš poznati slogan, znamo kuda idemo jer smo uvijek znali odakle dolazimo.

Upućujemo zato veliku zahvalu profesorici Zlati Bart i svim generacijama koje su stvarale našu Podravku”, naglasio je Marin Pucar.


Tagovi: LABORATORIJ MARIN PUCAR PODRAVKA ZLATA BARTL

NEDAVNO OBJAVLJENO