Podravka je u petak u povodu 100. obljetnice rođenja profesorice Zlate Bartl otvorila najsuvremeniji prehrambeno-tehnološki laboratorij u regiji za napredna senzorska i kulinarska istraživanja.
Zvat će se, dakako, Profesorica Zlata Bartl. Prije otvorenja održan je stručnim panel „Zalogaj budućnosti – personalizirana proizvodnja hrane za globalno tržište“, na kojem su bili uprava i nadzorni odbor kompanije.
Predsjednik uprave Podravke Marin Pucar tom prigodom je naglasio kako je Podravka oduvijek bila avangarda u prehrambenoj industriji, u Hrvatskoj i inozemstvu. Pokazala je to Vegeta, ali i mnogi drugi proizvodi.
Pokazujemo da se isplati učiti i da znanje stvara nove vrijednosti. Da možemo stvoriti nove proizvode koji će se prodavati na pet kontinenata u više od 50 zemalja. Podravka je uvijek bila avangarda, široka i uključiva u razvijanju novih proizvoda i korištenju novih tehnologija.
Podravka je do danas ostala perjanica hrvatske prehrambene industrije. I zato uvijek volimo ponavljati onaj naš poznati slogan, znamo kuda idemo jer smo uvijek znali odakle dolazimo.
Upućujemo zato veliku zahvalu profesorici Zlati Bart i svim generacijama koje su stvarale našu Podravku”, naglasio je Marin Pucar.
NEDAVNO OBJAVLJENO