NAPUHAO 2,45 PROMILA

Prvo je u 5 ujutro mrtav pijan sletio s ceste, a onda je u 8.40 sjeo na traktor…

Objavljeno, 04. rujna 2019. Vijesti
# Foto: ARHIVA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Muškarac (44) iz Podravine kažnjen je u utorak s 24.900 kuna i zabranom upravljanja traktorom na godinu dana jer oko 8.40 sati u Delovima kod Koprivnice tim strojem upravljao s čak 2,45 promila.

No, to je tek dio priče. Potpuno pijani ‘bećar’ najprije je jučer oko 5 sati ujutro svojim hyundaijem bez važeće vozačke, prometne i police osiguranja zapeo u odvodnom kanalu. Automobil je jednostavno ostavio s ključevima i otišao.

“Vozač je naknadno zatečen u 8.40 sati u Delovima da upravljao traktorom pod utjecajem alkohola od 2,45 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Uhićen je te mu je u bolnici vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu u vrijeme kad je sletio s ceste”, tumače u koprivničkoj policiji.

Zaglavio je u kanalu na otvorenom djelu ceste Delovi – Hlebine.

“Dolaskom do raskrižja, prilikom polukružnog okretanja na poljskom putu, došlo je do slijetanja stražnjeg djela automobila u odvodni kanal.

Nakon što je prouzročio nesreću, vozač je napustio mjesto događaja, a da prethodno nije uklonio vozilo s kolnika, niti je poduzeo sve mjere s ciljem sprječavanja korištenja vozila od drugih osoba”, naveli su u policiji.


Tagovi: PIJAN TRAKTOR

NEDAVNO OBJAVLJENO