NOVI SKANDAL NA PRUŽNOM PRIJELAZU

Vlak prolazi, branici dignuti! Jakšić: Njima je bitno samo da uhljebljuju u Podravki

Objavljeno, 20. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA (pružni prijelaz u Starogradskoj ulici u Koprivnici)
AUTOR
Redakcijski tekst

Polubranici podignuti, a vlak prolazi željezničko-cestovnim prijelazom jutros u Starogradskoj ulici u Koprivnici, blizu križanja s Podravskom magistralom. Fotografiju je objavio čitatelj na Facebooku, a na prve reakcije novog HŽ-ova skandala nije trebalo dugo čekati.

“Drage Koprivničanke i Koprivničanci, na žalost, nemarom HŽ-a opet imamo tehnički problem na pružnom prijelazu Starogradska. Ne zanimaju ih pružni prijelazi, ne zanima ih drugi kolosijek pruge do Koprivnice. Ili jednostavno ne znaju. No, zato smo uvijek centralnoj vlasti zanimljivi kad treba nekoga namiriti, uhljebiti pa zato vrlo brzo reagiraju kad treba u Nadzorni odbor Podravke postaviti za finu naknadu magistra Vitelja (HDZ) i Dajanu Milodanović (nezavisni Lacković). Za to im ne treba pruga i prijelaz. Dovoljan je samo jedan poziv”, komentirao je na svojem Facebooku ogorčeni gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Čitatelji upozoravaju kako su sinoć pokušali otkloniti kvar, ali očito bezuspješno. Slična se stvar događa i na prijelazu preko pruge u Pavelinskoj ulici, kod Podravkinih silosa. Tamo je donedavno bila redovita situacija da se polubranici ne spuštaju dok vlak prolazi pa su strojovođe dolaskom do tog mjesta usporavale kompoziciju.


Tagovi: KVAR POLUBRANICI PRUGA VLAK

NEDAVNO OBJAVLJENO