JE LI OVO U REDU

Prosvjedovali pred stanom gradonačelnika: ‘Uznemirili su mi djecu’

Objavljeno, 14. studenoga 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Prosvjed u centru Koprivnice
AUTOR
Redakcijski tekst

Prosvjednici “za slobodu, protiv maski i medija koji šire virus” stigli su u subotu navečer pred zgradu u kojoj živi gradonačelnik i saborski zastupnik. Zapalili su lampaše i ostavili ih na ulazu u zgradu.

U nedjelju se o svemu na svojem Fcebooku oglasio gradonačelnik Bjelovara, saborski zastupnik Dario Hrebak. Njegov status prenosimo u cijelosti.

“Ima tko savjet kako smiriti malu djecu od 4 i 7 godina i što im reći kad ti prosvjednici dođu pjevati i paliti svijeće pred prozor obiteljskog doma i zvati njihovog tatu!? Srećom, trajalo je 10 minuta i nije bilo vulgarno.

Mislim da bi primjerenije i korektnije bilo da su došli prosvjedovati ispred mog ureda u gradskoj upravi. Shvaćam prava na slobodu i na prosvjed, ali svatko bi trebao znati da na ovaj način uznemiruje i moju malu djecu koji su premali da bi išta razumjeli, moje članove obitelji koji nemaju veze i ne moraju plaćati kaznu što se ja bavim politikom.

Dario Hrebak, predsjednik HSLS-a
Dario Hrebak / Foto: Arhivska fotografija

Imaju valjda i oni neka svoja prava!? Ali da netko ne bi krivo shvatio, i dalje sam ponosan da smo se izborili za zemlju demokracije u kojoj su i ovakve stvari dopuštene i svatko ima mogućnost izraziti svoje mišljenje pa i pred mojim vlastitim vratima. Danas su najveći liberali u Hrvatskoj, do jučer veliki konzervativci, socijalisti ili populisti.

Isti ti su prije korone smatrali da je liberalizam najveće zlo i da slobodu, multikulturalnost, tolerantnost i pravo na različito mišljenje treba ograničiti, a sve društvene “anomalije” strogo penalizirati.

Dobrošli u liberalnu demokraciju, nadam se da ćete se i nakon završetka pandemije zalagati za slobodu govora i prosvjede po svim temama, a ne samo za pravo da nosite virus u sebi”, napisao j danas Hrebak.

Ima tko savjet kako smiriti malu djecu od 4 i 7 godina i što im reći kad ti prosvjednici dođu pjevati i paliti svijeće…

Objavljuje Dario HrebakNedjelja, 14. studenoga 2021.


Tagovi: BJELOVAR DARIO HREBAK PROSVJED

NEDAVNO OBJAVLJENO