Prorektor Sveučilišta Sjever Mario Tomiša postaje član NO-a Podravke

Objavljeno, 03. kolovoza 2022. Vijesti
# Foto: GLAS PODRAVINE / Mario Tomiša, prorektor Sveučilišta Sjever
AUTOR
Redakcijski tekst

Prorektor koprivničkog Sveučilišta Sjever Mario Tomiša predložen je za novog člana nadzornog odbora na skupštini koja će se održati 30. kolovoza.

Glavna skupština Rukometnog kluba Podravka odlučit će o tome na zahtjev većinskog vlasništva, Grada Koprivnice, koji posjeduje 97,15 posto vlasništva u RK Podravki. Tomiša će na toj dužnosti zamijeniti Natašu Tetec, predsjednicu uprave Komunalca, koja je dala ostavku zbog sukoba interesa.

“Utvrđuje se da je s učinkom od 28. travnja gospođa Nataša Tetec podnijela ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora sportskog dioničkog društva RK Podravka.

Za člana Nadzornog odbora izabire se Mario Tomiša, Severovec 8, Koprivnica, sveučilišni profesor. Mandat izabranog člana NO-a započinje 30. kolovoza, a traje četiri godine“, navodi se u prijedlogu odluke.

Statutom sportskog dioničkog društva RK Podravka propisano je da se Nadzorni odbor sastoji od sedam članova. Budući da je Nataša Tetec podnijela ostavku na dužnost, Nadzorni odbor ovo časa ima šest članova.

Zato Grad Koprivnica zahtijeva da se dnevni red Glavne skupštine RK Podravke dopuni prijedlogom odluke o izboru Marija Tomiše za člana NO-a na razdoblje od četiri godine.


Tagovi: MARIO TOMIšA PROREKTOR RK PODRAVKA SVEUčILIšTE SJEVER

NEDAVNO OBJAVLJENO