Pronašli smo kućicu u šumi koju Grad prodaje za 1800 eura

Objavljeno, 18. listopada 2023. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Kućica u Ulici Zvirišće 62b
AUTOR
Robert Mihaljević

Javna dražba za prodaju kuća i drugih nekretnina koju je oglasio Grad Koprivnica izazvala je veliko zanimanje javnosti.

Riječ je imovini koju je Grad naslijedio nakon smrti vlasnika koji nisu imali nasljednika ili su se oni odrekli nekretnina zbog dugova.

Posebno zanimanje vlada za kuću i pripadajuće nekretnine čija je početna cijena samo 1800 eura. U koprivničkoj Ulici Zvirišće 62b, tako, upravo za tu cijenu prodaje seu kuća i dvor ukupne površine 402 kvadrata.

No, u tu cijenu ulazi i pripadajuća livada u Kunovec Bregu površine 739 kvadrata, vinograd u Kunovec Bregu od 827 kvadrata te livada u Kunovec Bregu površine 320 kvadrata.

Danas smo pronašli kućicu u šumi, na kraju Ulice Zvirišće, koja se može kupiti za samo 1800 eura. Riječ je zapravo o napuštenoj klijeti u koju odavno nitko nije kročio nogom. Nekretnina ne vrijedi mnogo, ali zato je lokacija iz bajke.

Kućica je na kraju ulice, uz brijeg, udaljena nekih stotinjak metara od zadnje naseljene kuće i imanja u Zvirišću. Oko nje su vikendice s vinogradima i stare kuće koje služe za odmor. Tim dijelom ulice dominira priroda s drvećem, golemim kestenima ispod kojih se još može naći obilje ukusnih plodova.

U razgovoru sa susjedima koji tu često dolaze u svoje vikendice doznajemo kako je vlasnik kućice koja se prodaje davno umro te iza sebe navodno ostavio neke dugove. No, nekretnina je ‘čista’, u gradskom vlasništvu, i zajedno s drugim nekretninama bit će ponuđena u ponedjeljak na javnoj dražbi.

Ako ste ljubitelji prirode, ‘plac’ koji se prodaje sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Uz to, u ulici postoji sva potrebna infrastruktura: voda, struja, plin.

Blizu kućice koja se prodaje pronašli smo sibirski kivi prepun plodova / Foto: Danica.hr


Tagovi: 1800 EURA DRAžBA KUćA PRODAJA ZVIRIšćE

NEDAVNO OBJAVLJENO