Promet središtem Koprivnice u četvrtak se zatvara na mjesec dana

Objavljeno, 22. studenoga 2022. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Zatvara se promet središtem grada u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradska uprava u Koprivnici izvijestila je kako se od četvrtka zatvara promet u samome središtu grada, između Nemčićeve i Florijanskog trga (kod fontane).

“U sklopu investicije rekonstrukcije središnjih gradskih trgova obuhvaćena je i rekonstrukcija postojeće prometnice koja prolazi uz sam Zrinski trg, a odnosi se na spoj Nemčićeve ulice i Florijanskog trga s odvojkom prema Svilarskoj ulici.

Radovi na rekonstrukciji navedenog djela prometnice započet će 24. studenoga (četvrtak) i trajat će mjesec dana. U periodu trajanja radova način prometovanja motornih vozila bit će posebno reguliran.

Sukladno navedenom dana 24. studenoga (četvrtak) za motorni promet bit će zatvoreni navedeni dijelovi ulica te će ulazak u blok Svilarska biti onemogućen od strane Florijanskog trga (uz fontanu) sve do 13 sati.

U tom vremenu alternativni ulaz u blok Svilarska će biti od strane Trga bana Jelačića u Koprivnici (kod Privredne banke Zagreb). Nakon 13 sati u blok Svilarska omogućit će se ulaz od strane Florijanskog trga dok će u tom vremenu zbog radova na Trgu bana Josipa Jelačića biti onemogućen ulaz od te strane.

Sav ostali motorni promet odvijati će se neometano okolnim ulicama, a privremena regulacija prometa biti će postavljena prema odobrenom prometnom elaboratu privremene regulacije prometa”, rekli su u Gradskoj upravi danas.


Tagovi: PROMET TRG ZATVOREN

NEDAVNO OBJAVLJENO