BEŠĆUTNI GADOVI

Prolaznik opljačkao pješaka koji je ležao teško ozlijeđen!

Objavljeno, 15. listopada 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je otkrila osobu koja je vozilom teško ozlijedila nesretnog pješaka (57) ostavivši ga u nesvijesti u kanalu, ali i zlotvora koji ga je kasnije opljačkao!

Da, dobro ste pročitali. Prvo je na njega naletio vozač (65) kombija ne zaustavivši se da mu pruži pomoć. Potom je tamo slučajno prolazio pješak (35) koji je, umjesto da mu pomogne i pozove hitnu, iz novčanika ukrao više tisuća kuna.

Nesreća se dogodila 19. rujna oko 18 sati na državnoj cesti Vinkovci-Tovarnik. Policija je u četvrtak izvijestila kako se sumnja da je 35-godišnjak iz Jarmine oko 18.30 sati “iskoristio besvjesno stanje pješaka koji je netom prije teško ozlijeđen te mu iz novčanika otuđio više tisuća kuna”.

Policiju je o prometnoj nesreći izvijestio 54-godišnjak iz Ilače, koji je zatekao ozlijeđenog pješaka kada je vozilom prolazio tom dionicom ceste. Prebačen je u bolnicu s teškim ozljedama.

Policija je dva dana kasnije otkrila kako je prometnu nesreću počinio 65-godišnjak iz Tovarnika, upravljajući kombijem vukovarskih oznaka.

“Prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je pješaka koji je pao u zemljani odvodni kanal. Potom je napustio mjesto nesreće ne pruživši pomoć ozlijeđenome”, ističu u vukovarskoj Policijskoj upravi.

Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu za izazivanje teške prometne nesreće i nepružanje pomoći. Osoba koja je ozlijeđenom ukrala novac prijavljena je za kazneno djelo teške krađe.


Tagovi: OZLIJEđEN PJEšAK PROMETNA NESREćA VUKOVAR

NEDAVNO OBJAVLJENO