KRVAVA NOĆ NA OBILAZNICI

Prilikom pretjecanja skrivio prometnu nesreću pa drugog vozača ugrizao za nos

Objavljeno, 07. lipnja 2019. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Sve je počelo lakšom prometnom nesrećom oko 22 sata kod Bjelovara. Nesmotreni je Kristijan tijekom pretjecanja udario u drugi automobil kojim je upravljao Gego, a potom je nastao pravi rusvaj.

Epilog tog slučaja iz travnja 2012. godine dogodio se na Općinskom sudu u Bjelovaru, i to u dva odvojena predmeta. U oba je ‘nadrapao’ Kristijan. Najprije je pravomoćno osuđen za nanošenje tjelesnih ozljeda, a potom Gegi u privatnoj parnici mora platiti odštetu.

U oba slučaja Kristijan je osuđen jer je Gegu ugrizao za – nos. Dobio je dva mjeseca zatvora i čovjeku za ozljede nosa mora platiti 9100 kuna plus kamate.

“Oko 22.15 sati na kolniku sjeverne obilaznice grada Bjelovara Kristijan je nasrnuo na Gegu te ga najprije srušio na leđa u putni jarak, a potom ga ugrizao za nos usljed čega je Gego zadobio razderne rane hrpta i krila nosa. Zbog toga je Kristijan proglašen krivim za počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela, tjelesne ozljede”, navodi se u nepravomoćnoj presudi za naknadu štete.

Svjedok Vinko koji je te noći slučajno naišao na tu prometnu nesreću i incident kaže kako je vidio Gegu da stoji na cesti obliven krvlju, a pokraj njega Kristijan bez majice u borbenom položaju.

“Htio sam ih smiriti i rastaviti pa sam odmah zvao i policiju, ali oni su se opet sukobili i opet završili u grabi”, svjedočio je Vinko.

Da stvar bude ‘ljepša’, Kristijan i Gego prije toga osuđeni su zbog narušavanja javnog reda i mira te su morali platiti prekršajne kazne. Policija je ustanovila da je Kristijan te noći imao 1,92 promila, a Gego 1,42 promila alkohola.


Tagovi: NOS PROMETNA UGRIZAO

NEDAVNO OBJAVLJENO