Pretužna vijest: umrla djevojčica (16) na koju je na zebri naletio automobil

Objavljeno, 30. lipnja 2023. Crna kronika
# Foto: ARHIV / ILUSTRACIJA / Fotografija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Djevojčica (16) preminula je od posljedica teške prometne nesreće, potvrđeno je u Klinici za dječje bolesti u zagrebačkoj Klaićevoj.

Umrla je u četvrtak poslijepodne, doznaje portal zagorje.com. Prometna nesreća dogodila se 19. lipnja oko 12.55 sati u Zaboku, u Ulici Matije Gupca. Na djevojčicu je na pješačkom prijelazu naletjelo vozilo kojim je upravljao 58-godišnji vozač.

Pješakinja je pala na kolnik i udarila glavom o asfalt te zadobila teške ozljede glave. Kako su tada naveli u Policijskoj upravi, vozač se najprije zaustavio automobilom kod obilježenog pješačkog prijelaza, a potom se skrećući u desno uključivao u promet.

“Tom prilikom 16-godišnja pješakinja prelazila je kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza te je došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u tijelo maloljetne pješakinje koja je pala na kolnik”, rekli su u policiji.

Liječnici su se deset dana borili za život mlade Zabočanke, no, nažalost, ozljede su ipak bile preteške te je jučer preminula, zaključuje portal zagorje.com.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO