TROJAC OSUĐEN, ALI NEĆE U ZATVOR

Pretukli jadnog mladića zbog dobitnog listića na sportskoj kladionici

Objavljeno, 13. svibnja 2021. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Tri mladića proglašena su krivima i osuđena na zatvorske kazne jer su pretukli Ivana i oteli mu dobitni listić sportske kladionice.

Dogodilo se to oko 3.30 ujutro ispred casina na zagrebačkoj Čulinečkoj cesti. Prema presudi, trojac je rukama gurao između sebe jadnog Ivana, nakon čega su mu iz stisnute šake uzeli dobitni listić kladionice na iznos od 714 kuna.

“Kad je Ivan zatražio da mu listić vrate, udarali su ga po cijelom tijelu, nakon čega su se udaljili”, presudio je Općinski sud.

Napadači su proglašeni krivim i osuđeni: Vica (26) i Emra (27) dobili su po godinu dana zatvora, ali kazna im je zamijenjena radom za opće dobro. Mateo (25) je osuđen na šest mjeseci uvjetno.

Ivan je na sudu ispričao kako su te noći, odnosno ranog jutra, bili zajedno u casinu u Čulinečkoj. Napali su ga vani, na ulici, kad im se pohvalio da je pogodio sve sportske parove na kladionici.

“Naguravali su me, pretraživali džepove, udarili šakom u glavu”, svjedočio je Ivan koji je zaključio kako je to za njega bilo iznimno traumatično životno iskustvo kojeg se više ne želi sjećati.

Trojac je vrlo brzo otkriven i uhićen te su završili u pritvoru. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.


Tagovi: KLADIONICA LISTIć PRETUKLI MLADIćA

NEDAVNO OBJAVLJENO