POLICIJA OBAVLJA OČEVID

Prestrašno i pretužno! Djevojčica (6) poginula u dvorištu obiteljske kuće

Objavljeno, 23. svibnja 2021. Crna kronika
# Foto: ARHIVA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Užasna nesreća u nedjelju oko 9 sati: u dvorištu obiteljske kuće pod kotačima traktora smrtno je stradala šestogodišnja djevojčica.

Kako otkriva Moj portal, stravična nesreća dogodila se u mjestu Trojeglava blizu Daruvara. Prema prvim neslužbenim informacijama, dijete je stradalo pod kotačima traktora u dvorištu.

Hitna je djevojčicu odmah prebacila u pakračku bolnicu, ali ozljede su bile preteške i brzo je preminula. U tijeku je policijski očevid. Cijelo mjesto je u teškom šoku.

Kako je došlo do nesreće, bit će poznato nakon što policija dovrši očevid na mjestu strašne tragedije koja je trojeglavsku obitelj zavila u crno.

U MEĐUVREMENU SE OGLASILA I POLICIJA:

Danas, 23. svibnja oko 08.45 sati u Trojeglavi, općina Dežanovac, 39-godišnjak se traktorom za koji je bila priključena poluprikolica kretao unatrag. U jednom trenutku  iza priključnog vozila našlo se 6-godišnje dijete, koje je s priključnim vozilom vožnjom unatrag pregazio.

6-godišnje dijete je zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći Daruvar prevezeno u Opću županijsku bolnicu Pakrac, ali je nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminulo.

Očevid su napravili policijski službenici Policijske postaje Daruvar temeljem usmenog naloga zamjenika Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, a koji je naložio da se sutra 24. svibnja obavi obdukcija.

U svezi navedenog događaja biti će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.


Tagovi: DARUVAR DJEVOJčICA POGINULA TRAGEDIJA TRAKTOR TROJEGLAVA

NEDAVNO OBJAVLJENO